Wij werken samen met
een aantal geweldige
partners!

Wij werken samen met deze geweldige partners

Met ruim 3 miljoen leden zijn is Dela één van de grootste uitvaart coörporaties van Nederland. Een van de doelen van Dela is het organiseren van een zorgeloze uitvaart. Mede hiervoor hebben zij het mogelijk om online een uitvaart te kunnen regelen zonder iets te vergeten. Vanuit dit systeem wordt er ook aangegeven dat het mogelijk is om eventuele WhatsApp chats met de overledene via Whappbook te kunnen laten vereeuwigen. Dit zorgt er voor dat je als klant van Dela nooit een digitale herinnering kwijt hoeft te raken. 
 
Voor meer infotrmatie over Dela: www.dela.nl 

Met ervaring in de forensische en digitale opsporing, biedt Digitale Nazorg innovatieve en technische oplossingen voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van dierbare data.

Na een overlijden geen toegang meer tot apparatuur of is er sprake van een fysiek defect? Experts van Digitale Nazorg kunnen vrijwel alle data veiligstellen, waaronder Whatsapp gesprekken. Door middel van de samenwerking kunnen nabestaanden de chats verwerken in een Whappbook om zo de herinneringen vast te leggen.

Meer informatie over Digitale Nazorg: www.digitalenazorg.nl

Onze nieuwe partner?

Whappbook is altijd op zoek naar interessante partijen om mee samen te werken! 

Denk je dat we samen iets moois kunnen realiseren of wil je simpelweg weten hoe wij tegen een eventuele samenwerking aankijken? 

Neem dan via ondersaande button contact met ons op.